Stadsbonde, kombuchabryggare och snickarlärling – Food Pharmacy

Podd

Post image

Stadsbonde, kombuchabryggare och snickarlärling

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden (#91) träffar Sebastian Solveig Södahl som är stadsbonde, klimatförespråkare, kombuchabryggare, snickarlärling och fermenteringsexpert. Vilken mångsysslare, eller hur? Solveig berättar bland annat om sin kärlek till vår planet och hur man kan se det stora i det lilla. Om växterna i vår närhet som fler borde använda i matlagningen. Och mycket, mycket mer. 

In och lyssna omedelbums!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Förbeställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.