Eleverna, lärarna och måltiderna – Food Pharmacy

Podd

Post image

Eleverna, lärarna och måltiderna

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden (#94) berättar Lina Andersson Fasth och Julia Hansson från skolmatsakademin i Göteborg om deras projekt ”Väl godkänt för skolmåltiden”, ett projekt som tar den pedagogiska måltiden till nya höjder. Sebastian tycker att det låter strålande och hoppas att deras engagemang kan smitta av sig på människor i andra delar av landet. 

Lyssna, lär, inspireras! 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.