Hårbortfall, trötthet och magknip – Food Pharmacy

Podd

Post image

Hårbortfall, trötthet och magknip

Det är onsdag morgon och vi har (utöver att ha mediterat, rastat våra hundar och druckit varsin kopp kaffe då) hunnit släppa ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden. Nummer #97 för att vara exakt. Idag handlar det främst om autoimmuna sjukdomar. Om ett plötsligt hårbortfall, diffus trötthet och om vad man kan göra när man får beskedet att man inte kan göra något.

Vi får lyssna på Isabelle som började tappa håret för cirka 1,5 år sedan och trots att Isabelle bara är 11 år så lär hon oss massvis. Inte bara om autoimmuna sjukdomar, hårbortfall och kost, utan minst lika mycket om att känna tacksam och om att aldrig ge upp. För utan att avslöja för mycket så kan vi väl yppa så pass mycket som att det är en riktig solskenshistoria. Och att det visst fanns någon man kunde göra.

Ett riktigt måste-lyssna-avsnitt, helt enkelt. Och det kan du göra bland annat här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Stort tack för ett fantastiskt inspirerande poddavsnitt. Tack för ett snyggt och lättsamt upplägg av intervjun. Tack till mamma och dotter som delar med sig av sina erfarenheter. Verkligen inspirerande! Kram Anna

 2. Hejsan.
  Vet någon vart i USA dom skickade för att få reda på att hon hade glutenintolerans?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Isabelle fick hjälp hos Maria Berglund Rantén, hon har sin praktik i Stockholm.

 3. Stort tack för ett fantastiskt avsnitt! Vad hette läkaren som Isabelle gick till som hjälpte henne med maten? Vi har en dotter som har så mycket problem med magen. Alltid ont och ofta kräkningar, trött och arg. Läkarna säger bara att det är psykiskt men jag VET ju att det är något annat. Det nämndes också att man kan göra ett alternativt glutentest utomlands. Vart kan man hitta det? Vi är så desperata för att hitta hjälp för vår dotter.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Isabelle fick hjälp hos Maria Berglund Rantén, hon är inte läkare utan arbetar med näringsmedicin.

 4. Ronak Kareem skriver:

  Hej
  Min son är fyra år gammal och tappar hår! Behöver skit hjälp med en närings expert som kan vägleda oss. Han är veteallergiker och har pollen.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Ronak, vi rekommenderar att du kontaktar nordicclinic.se – vi håller tummarna för din son 💚

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.