Hårbortfall, trötthet och magknip – Food Pharmacy

Podd

Post image

Hårbortfall, trötthet och magknip

Det är onsdag morgon och vi har (utöver att ha mediterat, rastat våra hundar och druckit varsin kopp kaffe då) hunnit släppa ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden. Nummer #97 för att vara exakt. Idag handlar det främst om autoimmuna sjukdomar. Om ett plötsligt hårbortfall, diffus trötthet och om vad man kan göra när man får beskedet att man inte kan göra något.

Vi får lyssna på Isabelle som började tappa håret för cirka 1,5 år sedan och trots att Isabelle bara är 11 år så lär hon oss massvis. Inte bara om autoimmuna sjukdomar, hårbortfall och kost, utan minst lika mycket om att känna tacksam och om att aldrig ge upp. För utan att avslöja för mycket så kan vi väl yppa så pass mycket som att det är en riktig solskenshistoria. Och att det visst fanns någon man kunde göra.

Ett riktigt måste-lyssna-avsnitt, helt enkelt. Och det kan du göra bland annat här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.