Mosleymetoden – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Mosleymetoden

Så, vad gjorde du i tisdags? Vi gjorde massa kul saker, tackar som frågar (alltså ingen frågade men måste ju hålla skenet uppe). Bland annat åt vi en jättegod nässelsoppa till lunch. Mums. Och så tog vi 28.798 steg, bland annat på Djurgården, Sveavägen och i trädgården (rensade bisarra mängder ogräs). Det blev ett dopp också för det var 27 grader och högsommar i luften så ett bad kändes rätt och viktigt. Hm, funderar på att det var något mer speciellt som hände men kommer inte på något.

Jo förresten, vi intervjuade ju Michael Mosley till Food Pharmacy-podden också. Ingen biggie alls – han är ju bara människa precis som alla vi andra – bara det att …

VI BLEV SÅ SJUKT STAR STRUCK!!!

Typ så. Men absolut inte mer än så.

Micke (vi är på den nivån nu) är ju som du kanske vet en varm förespråkade av medelhavsdieten. Och därför var det extra kul att höra att Sverige är det land i Europa som äter mest likt medelhavsdieten. Han hade dock en viktig sak att skicka med till oss: vi äter på tok för för mycket bröd och potatis.

Men mer om detta i höstens poddavsnitt (vi kommer att portionera ut intervjun lite här och där under hösten).

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.