Näringsjägaren gör TV-debut – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Näringsjägaren gör TV-debut

Rivstartade veckan med att ställa klockan på 06.00 i måndags och hoppa direkt in i SVT:s direktsända morgonstudio för att prata om vår nya baby Näringsjägaren (se klippet här , vi kliver upp på scenen efter cirka 1 h och 49 minuter). Vi gick från noll till hundra, skulle man kunna säga. Eller, kanske ännu mer exakt, från kobbe till morgonsoffa. Men trots att vi kände oss lite ringrostiga blev det en riktigt bra intervju där vi fick det viktigaste sagt. Nämligen:

1 Att prick alla kan bli näringsjägare
2 Att en näringjägare äter för att den vill må bra och inte för att den ska se ut på något speciellt sätt
3 Att en näringsjägare inte pysslar med några förbud utan bara fokuserar på vad hen kan lägga till

Dessutom använde Lina den sista brinnande minuten till att föreslå att vi en gång för alla ska subventionera frukt och grönt i Sverige. Så bra!

Dagen därpå satt vi i P4 Extra och gjorde en väldigt kul intervju med Titti Shoultz där Mia lyckades slira på tungan och säga att nya boken var fylld till bredden med 70 äckliga näringsjägarrecept (istället för enkla). Kanske också värt en lyssning om du har några minuter över? Inte minst för att Titti kallade Näringsjägaren för ett, håll i dig nu, “uppslagsverk”. Du hittar klippet här (cirka 1 h och 37 minuter in).

Och idag tillbringar vi halva dagen i ytterligare en studio, nämligen för att spela in ljudboken “Näringsjägaren”. Vet att ni är många som hört av er och frågat när den kommer, så vi har faktiskt bett Victor som ljudlägger den att speeda på och klippa den så fort han bara kan, dock utan att det bli på bekostnad av kvaliteten.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.