Bakterier, vaginor och kyssar – Food Pharmacy

Podd

Post image

Bakterier, vaginor och kyssar

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Som idag. Gud, den här dagen gick verkligen käpprätt åt skogen. Inte ett rätt. Jo, ett rätt! Vi släppte ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden som du måste lyssna på.

Idag höjs vår näringsjägarpuls nämligen betydligt i podden eftersom Ann Fernholm har varit på Kolmården. Dessutom avhandlas viktiga ämnen som screenings, cancer, långtradare (alltså inte dem med ratt) och bakterier. Men, hur står det till med Mias hygien egentligen?

Sluta undra och lyssna på svaret här.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.


Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.