Gluten, bröstcancer och tantrasex – Food Pharmacy

Podd

Post image

Gluten, bröstcancer och tantrasex

Vi har släppt avsnitt hundra av Food Pharmacy-podden! Det faktum att vi suttit på varsin sida det där lilla skrangliga bordet och glott på varandra i poddstudion hundra gånger är svindlande, snudd på surrealistisk. Men nu står det i alla fall “100” på det här avsnittet så då får vi väl tro på det, helt enkelt.

För några veckor sedan släppte vi ett avsnitt som handlade om en liten tjej som heter Isabelle och som drabbades av en autoimmun sjukdom som gjorde att hon började tappa håret för 1,5 år sedan (du kan lyssna på det avsnittet här #97). Efter det avsnittet har många lyssnare hört av sig. I dagens avsnitt läser vi upp ett läsarbrev från en annan liten flicka som också drabbades av en autoimmun sjukdom och som, precis som Isabelle, blev hjälpt när hon uteslöt gluten. Med anledning av det intervjuar vi näringsterapteuten Maria Berglund Rantén och grottar ner oss lite ordentligare i gluten. Dessutom snackar vi periodisk fasta och dess spännande påverkan på bröstcancer med Micke (Mosley). Och så lite tantrasex då.

In och lyssna här bums!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.