Releasefest av Näringsjägaren – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Releasefest av Näringsjägaren

I torsdags gjorde vi något mycket angenämt – vi ställde dörrarna till vårt kontor på vid gavel och fyllde våra 80 kvm till bristningsgränsen med människor som vi tycker om. Så mycket kärlek i rummet!

Vad vi glömde: att fotografera. Därav inga bilder på Sebbe när han och hans trumpinnar slog på papperskorgar/tennisrack/kastruller, ingen bild på våra fantastiska snittar (vi snackar gurkskivor med cashewgrädde och hemgjord salsa, linsknäcke från Näringsjägaren, en mingelgranola med frukt och rostade nötter samt en pestohummus som fick gästerna på fall) och tyvärr knappt några bilder alls våra underbara gäster.

Vad vi kom ihåg: att stanna upp då och då och känna tacksamhet över hur rika vi är som har alla dessa toppenmänniskor i våra liv. Gamla vänner, nya bekantskaper, samarbetspartners, gästskribenter, livskamrater, barn, hundar och allt däremellan. Tack för det livet!

Och när vi ändå är igång och tackar så kan vi passa på att tacka för alla blommor, små hälsningar som vi fick skriva i böckerna ni köpte, vinflaskor, den hembryggda kombuchan (som var smaksatt med matcha!) och sist men inte minst för storpacket med oblater. Ingen fest utan präst, som man brukar säga.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Lena di Corsi skriver:

  Vill också vara där. Grattis till all framgång ❤️

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack! <3

 2. Susanne Thoren skriver:

  Grattis och Lycka till!!!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack Susanne!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.