Fokus preventiv vård – Food Pharmacy

Podd

Post image

Fokus preventiv vård


Visste du att många av oss går omkring med högt blodsocker, höga kolesterolnivåer och högt blodtryck utan att veta om det? Och att detta symptom i längden kan leda till livsstilsrelaterade sjukdomar så som diabetes typ 2, hjärtinfarkt och stroke? Så onödigt när vi kan gå till vårdcentralen vilken dag som helst och be om att få ta blodtrycket och ett enkelt blodprov.

Faktum är att om vi bara upptäcker symptomen i tid, är det enkelt att bromsa utveckligen utan mediciner innan vi drabbas av sjukdom. Tänk om vi hade infört allmänna tester för alla från och med en viss ålder?

Om detta superviktiga ämne handlar dagens podd. In och lyssna nu!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.