Food Pharmacy blir plattform (och du kan bli medlem) – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy blir plattform (och du kan bli medlem)

Du har väl inte missat att vi släpper vår nya plattform den 25 oktober (alltså om blott två och en halv vecka)?

Plattform? Ja, enkelt förklarat så kommer Food Pharmacy att få en delvis ny kostym. Det innebär att vi utökar vår expertpanel med ytterligare några vassa skribenter samt gör ett par trevliga förbättringar i designen. Men inte mer än att du som idag tycker att allt är bra prick som det är kommer att känna igen dig och fortsätta att trivas.

En annan stor förändring är att du från och med nästnästa vecka kan bli medlem på foodpharmacy.se. Medlem, sjunger du nu med ett imponerande snabbt vibrato, exakt vad betyder det?

Jo du Edith Piaff, det ska vi berätta nu. Det betyder att för en liten skruttsumma i månaden (59 kr om du föranmäler ditt intresse här) får tillgång till en låst sida full av digitala näringsjägarkompasser, veckomenyer och chattforum. Lyssna på det här:

En digital Näringsjägarkompass

Som medlem får du tillgång till en digital Näringsjägarkompass som kommer att förenkla livet för dig. Den hjälper dig inte bara att hålla koll på att du dagligen får i dig tillräckligt med näring och fibrer, utan ger dig också möjligheten att sätta dina egna mål, få daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Vad behöver du äta mer av? Vad går galant? Det hjälper den digitala kompassen dig att hålla koll på.

Veckomenyer

Varje vecka komponerar vi en middagsmeny som våra medlemmar exklusivt får ta del av. Veckomenyn är alltid fullproppad med näringspackade recept och målet är att du ska få i dig tillräckligt med näring och fibrer varje dag utan att slippa tänka. Vi tänker, du tuggar.

Hållbarhetsberäkna dina måltider

Som medlem får du tillgång till Carbon Clouds klimatverktyg och kan göra enkla klimatberäkningar av dina måltiders koldioxidavtryck. Ett sjukt bra wake up call för många (och ett riktigt bra sätt att göra små, klimatsmarta förändringar i vardagen)!

Spara recept och menyer

Utöver våra färdiga menyer får du som medlem möjlighet att spara dina favoritrecept och skapa egna menyer för veckan, fredagsmyset eller födelsedagskalaset. Det är ingen slarver som har programmerat den här medlemssidan, så mycket kan vi avslöja.

Chatta med andra näringsjägare

Som medlem får du tillgång till vårt nya forum där du kan diskutera allt som rör hälsa och miljö med andra näringsjägare och utbyta tips och erfarenheter. Efter fem år med foodpharmacy.se vet vi hur kunniga ni är så vi vågar lova att det här kommer bli ett spännande och lärorikt forum. Ensam är mindre stark!

Erbjudanden och rabatter

Som medlem får du exklusiva erbjudanden och rabatter.

Meeen, stammar du, vad kostar det att vara medlem då?

Inte mycket alls! Ett medlemskap på foodpharamcy.se kostar 69 kr i månaden och avgiften dras automatiskt varje månad från ditt betalkort. Men spetsa öronen nu, för just nu och hela vägen fram till lanseringen så kan du föranmäla dig här och bli medlem för bara 59 kr/månad. Intresseanmälan är inte bindande, men när vi lanserar på riktigt får du chansen att vara först på plats för en lägre peng.

Tror det var det hela. In och anmäl dig nu så hör vi av oss så fort medlemsfunktionen är släppt. Puss!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.