Fyllebakterien – Food Pharmacy

Podd

Post image

Fyllebakterien

I dagens avsnitt av Food Pharmacy-podden pratar vi om en ny studie som visar att det finns en bakterie som kan omvandla högkolhydratskost till alkohol. En epidemi av fettlever sprider sig i världen. Kan en del av lösningen vara att byta ut snabba kolhydrater mot långsamma?

Ja, och så pratar vi ju förstås om en hel del annat också, så som sorg, milkshakes och Linas fobi för att smaka på andras mat. Lyssna här!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.