Vår digitala Näringsjägarkompass – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vår digitala Näringsjägarkompass

Woop woop, nästa fredag smäller det! Och det innebär inte bara att vi släpper en ny förbättrad plattform med nya gästskribenter och finslipad design, utan också att du från och med den 25 oktober kan bli medlem på foodpharmacy.se. Efter nästa fredag kostar ett medlemsskap på foodpharmacy.se 69 kronor i månaden, men just nu och hela vägen fram till mål har vi ett medlemserbjudande där du bara betalar 59 kr/månad (en intresseanmälan är inte bindande).

Men varför ska du bli medlem? Ja, först och främst får du som medlem tillgång till vår digitala Näringsjägarkompass, och även om vi såklart älskar Näringsjägarkompassen i vår bok så får vi väl ändå erkänna att den här är snäppet vassare. Här kan du sätta in dina egna mål, enkelt logga vad du äter och få daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Allt för att du ska kunna säkerställa att du får i dig tillräckligt med näring och fibrer varje dag!

Låt oss titta lite närmare på hur vår digitala Näringsjägarkompass fungerar:

Logga vad du äter

Näringsjägarkompassen består av tio olika kategorier av livsmedel (t ex baljväxter, frukt och gröna blad), och i anslutning till varje kategori finns fem cirklar som du enkelt kan klicka i. Cirklarna motsvarar ett poäng och ju fler poäng du samlar per dag, desto bättre. Du kan återkomma till Näringsjägarkompassen och komplettera hur många gånger som helst under dagen.

Stäng dagen och få personlig feedback

När du har stängt en dag får du genast individuell feedback och en sammanställning över dina resultat i förhållande till dina uppsatta mål. Lite som en PT, fast i näringsjakt.

Veckosummering varje måndag

På söndagarna stängs veckans alla dagar automatiskt, och när du vaknar på måndag morgon har du fått en veckosummering och individuell feedback för veckan som gått. Vad behöver du äta mer av? Vad gick galant? Det hjälper den digitala kompassen dig att hålla koll på.

Det var lite mer information om vår digitala Näringsjägarkompass, men som medlem får du tillgång till mycket mer som bland annat exklusiva veckomenyer, ett klimatberäkningsverktyg och ett chattforum där du kan nörda ner dig ordentligt i allt som rör hälsa och miljö. Haka på vårt medlemserbjudande nu direkt så hör vi av oss så fort medlemsfunktionen är släppt.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.