Vår digitala Näringsjägarkompass – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vår digitala Näringsjägarkompass

Woop woop, nästa fredag smäller det! Och det innebär inte bara att vi släpper en ny förbättrad plattform med nya gästskribenter och finslipad design, utan också att du från och med den 25 oktober kan bli medlem på foodpharmacy.se. Efter nästa fredag kostar ett medlemsskap på foodpharmacy.se 69 kronor i månaden, men just nu och hela vägen fram till mål har vi ett medlemserbjudande där du bara betalar 59 kr/månad (en intresseanmälan är inte bindande).

Men varför ska du bli medlem? Ja, först och främst får du som medlem tillgång till vår digitala Näringsjägarkompass, och även om vi såklart älskar Näringsjägarkompassen i vår bok så får vi väl ändå erkänna att den här är snäppet vassare. Här kan du sätta in dina egna mål, enkelt logga vad du äter och få daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Allt för att du ska kunna säkerställa att du får i dig tillräckligt med näring och fibrer varje dag!

Låt oss titta lite närmare på hur vår digitala Näringsjägarkompass fungerar:

Logga vad du äter

Näringsjägarkompassen består av tio olika kategorier av livsmedel (t ex baljväxter, frukt och gröna blad), och i anslutning till varje kategori finns fem cirklar som du enkelt kan klicka i. Cirklarna motsvarar ett poäng och ju fler poäng du samlar per dag, desto bättre. Du kan återkomma till Näringsjägarkompassen och komplettera hur många gånger som helst under dagen.

Stäng dagen och få personlig feedback

När du har stängt en dag får du genast individuell feedback och en sammanställning över dina resultat i förhållande till dina uppsatta mål. Lite som en PT, fast i näringsjakt.

Veckosummering varje måndag

På söndagarna stängs veckans alla dagar automatiskt, och när du vaknar på måndag morgon har du fått en veckosummering och individuell feedback för veckan som gått. Vad behöver du äta mer av? Vad gick galant? Det hjälper den digitala kompassen dig att hålla koll på.

Det var lite mer information om vår digitala Näringsjägarkompass, men som medlem får du tillgång till mycket mer som bland annat exklusiva veckomenyer, ett klimatberäkningsverktyg och ett chattforum där du kan nörda ner dig ordentligt i allt som rör hälsa och miljö. Haka på vårt medlemserbjudande nu direkt så hör vi av oss så fort medlemsfunktionen är släppt.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hur vet ni vad som är bra att äta och hur kontrollerar ni om individuella feedback funkar? Ni är inte dietister eller utbildade inom medicin. Många ordinationer fungerar inte för mig. Min syster är inriktad på era kostråd och bli nästa arg när jag säger att jag inte kan äta enligt detta. Det har blivit som en religion att det som ni säger är det enda rätta. Funkar det inte för en annan så är det jag som är fel.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vad tråkigt att det känns som att det inte fungerar för dig! Nej, precis som du säger är vi inte medicinskt utbildade och vi får därför inte ge några individuella medicinska råd. Men vi kan däremot ge individuell feedback på hur det går för just dig i näringsjakten! Alla medlemmar som fyller i Näringsjägarkompassen får feedback varje dag och varje vecka med bland annat tips på hur man kan tänka för att sätta ännu fler kryss framöver. Testa gärna på fredag om du är nyfiken!

 2. Hej på er hela gänget!

  Jag har läst era böcker flera gånger och tänkte nu att jag ska börja fylla i näringskompassen tillsammans med min familj hemma. Där emot konner jag inte riktigt att jag vet vad som ingår i de olika kategorierna. Bad ingår bl.a i Boosters? varit in och kollat i boken om jag missat det (vilket jag förmodligen här) men kan inte hitta det någonstans.. Tack för allt!!

  Ps. mina barn har börjat äta grönsaker tack vare ert tips om att ställa fram dem före maten så tusen tack för tipset! Ds.

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Anna! I anslutning till varje livsmedelskategori i Näringsjägarkompassen finns små “info-symboler” som du kan klicka på. Där får du mer information om vad som ingår i livsmedelskategorin och tips på vad du kan äta för att få sätta kryss. Om du inte ser vad jag menar eller har fler frågor får du gärna mejla till medlem@foodpharmacy.se så ska jag hjälpa dig vidare. Välkommen till jaktlaget! /Katja på Food Pharmacy

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.