Nya plattformen är ta oss tusan live! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nya plattformen är ta oss tusan live!

Anfäkta och anamma, nu är den nya plattformen äntligen live! Vi torkar svetten ur pannan och nyper oss i armen här på kontoret. Som vi kämpat, slitit och brottats de senaste månaderna. Tack alla inblandade (ingen nämnd och absolut ingen glömd)!

Har du föranmält dig som medlem så kommer du få ett mejl av oss idag med information om hur du gör för att aktivera ditt medlemsskap till ett rabatterat pris (59 kr/månaden i stället för 69 kr/månaden). Och har du inte anmält ditt intresse så är det bara att klicka här och bli medlem direkt.

I medlemskapet ingår:

En digital Näringsjägarkompass

Som medlem får du tillgång till vår digitala Näringsjägarkompass som hjälper dig att öka ditt näringsintag dagligen. Här kan du sätta dina egna mål, logga vad du äter och få daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Din nya BBF!

Hållbarhetsberäkna dina måltider

I samarbete med CarbonCloud kan du som medlem enkelt räkna ut dina måltiders koldioxidavtryck – en jättebra möjlighet att bli mer medveten och göra små, klimatsmarta förbättringar i vardagen!

Exklusiva veckomenyer

Varje vecka komponerar vi en näringsrik och vansinnigt god middagsmeny som bara våra medlemmar får ta del av. Samtliga recept är fullproppade med nyttigheter som hjälper dig på traven i din näringsjakt!

Chatt och rabatter

Utöver ovanstående saker får du som medlem möjlighet att ta del av vårt nya chattforum där vi avhandlar allt som rör hälsa och miljö samt nyttja exklusiva erbjudanden och rabatter (samt köpa våra böcker till ett lägre pris).

Okidoki, hoppas vi fick med det mesta nu. Låter den nya medlemsfunktionen på plattformen intressant? Ja, men in och anmäl dig här då omedelbums.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram, lyssna på podden och handla vår första bok här och kokboken här. Beställ vår nya bok, Näringsjägaren, här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Man kan inte redigera sina inlägg i forumen?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Nej tyvärr inte i nuläget, men tar med det på listan av saker som ska läggas till i nästa release! Tack för input! //Anna

 2. Anna-Karin skriver:

  När under dagen skickar ni ut mailet? 😊

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Anna-Karin, det gick ut imorse vid kl 8, så om du inte fått det dubbelkolla din skräppost för sökerhets skull. Hittar du det inte där så maila medlem@foodpharmacy.se så skickar vi dig informationen igen.

 3. Marianne Johansson skriver:

  Försöker bli medlem men det funkar inte …

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Marianne! Plattformen är fortfarande seg på grund av överbelastning, och det har tyvärr varit så sedan lanseringen i fredags. Våra programmerare jobbar hårt på att lösa problemen dag som natt. Tills vidare får vi be om mer tålamod! Om du fortsätter att ha samma problem får du gärna höra av dig till oss igen, men förhoppningsvis ska problemet vara löst snart. Beklagar!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.