fbpx

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden: Jaktlaget

I dagens avsnitt av Food Pharmacy-podden #110 så pratar vi om något så härligt som genvägar. Vem älskar inte genvägar liksom? Hur kommer man med minsta möjliga ansträngning igång att äta mycket näring och fibrer? Massa praktiska tips utlovas under det här 40 minuterna!

Och så tittar vi lite närmare på en ny studie som slår fast att samma livsmedel som är bra för din hälsa också är bäst för miljön.

Lyssna här.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.