fbpx

Food Pharmacy

Post image

Varför tar vi betalt?

Ibland får vi frågan om varför vi har sponsorer och nu när vi har lanserat våra medlemssidor har några av er undrat varför vi tar betalt för dem. För en vecka sedan hörde en läsare av sig och skrev att hela syftet med vår verksamhet i hans ögon hade fallit – handlar allt egentligen bara om pengar i slutändan?

Vi känner därför ett behov av att förtydliga:

Food Pharmacys mål är att förbättra folkhälsan i Sverige. En del av vår verksamhet går ut på att informera och medvetandegöra människor om hur illa det är ställt med folkhälsan idag och att var fjärde svensk person (25 procent av svenskarna enligt Socialstyrelsen) riskerar att dö för tidigt på grund av dåliga matvanor. Att skapa medvetenhet kring problemet är nödvändigt men tyvärr inte tillräckligt för att ändra våra osunda matvanor. Därför har tagit fram våra medlemssidor – för alla de som vill ha och behöver extra stöd och hjälp i vardagen med hur de kan få i sig mer näring vid varje måltid de äter.

Våra informationskanaler (podd, sajt och insta) är fortfarande kostnadsfria  för våra följare men de nya medlemssidorna, som inkluderar lite extra hjälp, kostar 69kr/mån. Som många andra entreprenörer arbetade vi i nästan tre år för att nå ut med den här livsviktiga kunskapen utan att ha möjlighet att ta ut någon ersättning för vårt arbete. Idag består vårt team av åtta personer. Det skulle förstås vara fantastiskt om vi kunde erbjuda alla våra tjänster kostnadsfritt men vi behöver (precis som de flesta människor) betala hyran och köpa mat. Ja, vi behöver helt enkelt få en lön för vårt arbete. 

Hoppas att det här gav dig en lite mer nyanserad bild av varför vi tar betalt för våra medlemssidor. Och hoppas att du som redan blivit medlem har kommit igång ordentligt med din digitala Näringsjägarkompass (samt att du som inte har hunnit bli medlem än blir det bums genom att klicka här).

Dela

Kommentarer

  1. Men herregud! Varför ska bra grejer per definition vara gratis, för att anses vara bra? Det är ju helt absurt! Ska man bara få ta betalt för skit?

    Grattis till er, som jobbat hårt och nu kan erbjuda en produkt värd att betala för!

  2. Självklart ska en få betalt för att leverera värde! Den som inte tycker det kan prova på att vara utan sin egen ersättning för nedlagd tid. Det enda som bekymrar mig är när era samarbeten gör att ni tappar er stringens. Det med mathem ger mig faktiskt olustiga vibbar… så skulle ni nog aldrig formulerat er om ingen betalade er för det.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.