Varför tar vi betalt? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Varför tar vi betalt?

Ibland får vi frågan om varför vi har sponsorer och nu när vi lanserat våra medlemssidor så har några av er undrat varför vi tar betalt för dem. För en vecka sedan hörde en av våra läsare av sig och skrev att hela syftet med vår verksamhet i hans ögojn hade fallit – handlade allt egentligen bara om pengar i slutändan?

Känner därför ett behov av att förtydliga:

Food Pharmacys mål är att förbättra folkhälsan i Sverige. En del av vår verksamhet går ut på att informera och medvetandegöra människor om hur illa det är ställt med folkhälsan idag och att var fjärde svensk person (25 procent av svenskarna enligt Socialstyrelsen) riskerar att dö för tidigt på grund av dåliga matvanor. Att skapa medvetenhet kring problemet är nödvändigt men tyvärr inte tillräckligt för att ändra våra osunda matvanor. Därför har vi tagit fram våra medlemssidor – för människor som vill ha och behöver extra stöd och hjälp i vardagen med hur de kan få i sig mer näring vid varje måltid de äter.

Våra informationskanaler (podd, sajt och insta) är fortfarande kostnadsfria  för våra följare men de nya medlemssidorna, som inkluderar lite extra hjälp, kostar 69kr/mån. Som många andra entreprenörer arbetade vi i nästan tre år för att nå ut med den här livsviktiga kunskapen utan att ha möjlighet att ta ut någon ersättning för vårt arbete. Idag består vårt team av åtta personer. Det skulle förstås vara fantastiskt om vi kunde erbjuda alla våra tjänster kostnadsfritt men vi behöver (precis som de flesta människor) betala hyran och köpa mat. Ja, vi behöver helt enkelt få en lön för vårt arbete. 

Hoppas att det här gav dig en lite mer nyanserad bild av varför vi tar betalt för våra medlemssidor! Och hoppas att du som redan blivit medlem har kommit igång ordentligt med din digitala Näringsjägarkompass (samt att du som inte hunnit bli medlem än blir det bums genom att klicka här).

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Så klart att ni ska ta betalt för arbete att förbättra folkhälsan i Sverige. Ni är mina hjältinnor. Kram

 2. Missade att skriva ert före arbete att förbättra….

  Är lite av en korrigeringsnörd:)

  Helena

 3. Patrik Gamborn skriver:

  Hej

  Ni har redan bidragit med så mycket positivt i mitt liv och då har jag bara känt till er i några månader än så länge. Bara att lyssna på många av era poddar har hjälpt mig såå mycket 😊 nu har jag börjat botanisera bland recepten och vilken ”matskatt” jag hittar där 👌🏼

  Och allt ovan är ju helt kostnadsfritt vilket jag i sig tycker är fantastiskt ☀️

  Nu har jag ”tagit steget” 😉 och blivit medlem då ”Näringsjägarkompassen” lockade mig så nu bidrar jag med några kronor i månaden vilket känns väldigt naturligt när man får så mycket totalt sett.

  Så fortsätt ert goda arbete med att hjälpa Sveriges befolkning att göra bättre val både för sin egen och planetens hälsa

  🙏🏻❤️

  Patrik Gamborn

  1. Cassandra Mechura skriver:

   💚🙌🏼💚🙌🏼💚🙌🏼💚

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.