Varför tar vi betalt? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Varför tar vi betalt?

Ibland får vi frågan om varför vi har sponsorer och nu när vi lanserat våra medlemssidor så har några av er undrat varför vi tar betalt för dem. För en vecka sedan hörde en av våra läsare av sig och skrev att hela syftet med vår verksamhet i hans ögojn hade fallit – handlade allt egentligen bara om pengar i slutändan?

Känner därför ett behov av att förtydliga:

Food Pharmacys mål är att förbättra folkhälsan i Sverige. En del av vår verksamhet går ut på att informera och medvetandegöra människor om hur illa det är ställt med folkhälsan idag och att var fjärde svensk person (25 procent av svenskarna enligt Socialstyrelsen) riskerar att dö för tidigt på grund av dåliga matvanor. Att skapa medvetenhet kring problemet är nödvändigt men tyvärr inte tillräckligt för att ändra våra osunda matvanor. Därför har vi tagit fram våra medlemssidor – för människor som vill ha och behöver extra stöd och hjälp i vardagen med hur de kan få i sig mer näring vid varje måltid de äter.

Våra informationskanaler (podd, sajt och insta) är fortfarande kostnadsfria  för våra följare men de nya medlemssidorna, som inkluderar lite extra hjälp, kostar 69kr/mån. Som många andra entreprenörer arbetade vi i nästan tre år för att nå ut med den här livsviktiga kunskapen utan att ha möjlighet att ta ut någon ersättning för vårt arbete. Idag består vårt team av åtta personer. Det skulle förstås vara fantastiskt om vi kunde erbjuda alla våra tjänster kostnadsfritt men vi behöver (precis som de flesta människor) betala hyran och köpa mat. Ja, vi behöver helt enkelt få en lön för vårt arbete. 

Hoppas att det här gav dig en lite mer nyanserad bild av varför vi tar betalt för våra medlemssidor! Och hoppas att du som redan blivit medlem har kommit igång ordentligt med din digitala Näringsjägarkompass (samt att du som inte hunnit bli medlem än blir det bums genom att klicka här).

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.