Vårt mest populära recept genom tiderna – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vårt mest populära recept genom tiderna

Eftersom det är kladdkakans dag på torsdag vill vi tipsa om vårt fenomenala recept på just kladdkaka. Detta är vårt absolut mest klickade recept genom tiderna. Säger en del om hur god den är, men också om vilka gottegrisar ni är.

I Näringsjägaren har vi slagit på stort och gjort tre olika varianter på samma recept: med choklad, pepparkakskryddor och saffran. Ville bara nämna detta eftersom julen närmar sig med stormsteg.

Men kom till punkt nu då! tänker du. Okej då, här kommer livets kladdkaka.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Hej!
  Tack snälla! Funkar de med chiaägg tror ni?

  Vänligen Madde

  1. Food Pharmacy skriver:

   Vi har inte provat, men testa gärna och berätta hur det gick!

 2. Jessica Lindström skriver:

  Det är svårt att läsa gamla inlägg på bloggen numera, att skrolla bakåt. Klickar jag in på ett inlägg måste jag börja om hela sökningen från början?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Jessica! Jag förstår hur du menar. Våra programmerare ska försöka lösa så att det blir enklare att bara fortsätta läsa äldre texter efter att du klickat dig in på ett inlägg. Förhoppningsvis ska det se bättre ut inom kort! /Katja på Food Pharmacy

 3. Gjorde denna häromveckan, men bytte ut äggen mot kikärtsspad då jag och min syster är veganer. Har inte ätit socker/bakat sockerfritt i 6 år och enda gången jag väljer att följa ett recept råkar vara gången då lillasyrran säger att det är det godaste jag gjort och om jag fortsätter såhär kan jag starta ett café… Den är riktigt bra alltså, och funkar utmärkt att veganisera!

  1. Food Pharmacy skriver:

   Åh, vad bra Emma! Tusen tack för tipset!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.