fbpx

Food Pharmacy

Post image

Veckans svep – fasta, autoimmuna sjukdomar och mättat fett

Ännu en vecka har svept förbi och det har hänt mängder av spännande saker på sajten. Vad sägs till exempel om Helena Önnebys inlägg om att bli VD över sitt eget liv? Och är perioder av fasta verkligen ett bra sätt att långsiktigt nå en lägre vikt?

Ja, är det verkligen det? Den här veckan skriver vår gästskribent, forskaren och författaren Dag Kättström, om fasta och fastehärmande kost och svaret är faktiskt: Njae. Läs mer här.

Den här veckan fick vi möjligheten att publicera några av Paul Claytons äldre texter och först ut i raden är den här från 2018 som är otroligt intressant. Läs “The Good, the Bad and the Unknown” här.

Som vi flaggade för redan förra veckan så publicerade vi ett nytt inlägg från Helena Önneby i måndags om hennes resa med autoimmuna sjukdomar och hur vi själv har ansvaret över hur vi väljer att reagera i varje situation. Åh, Helena – vi älskar verkligen det här inlägget! Alla borde läsa, tycker vi.

Och sist men inte minst – varför tar vi betalt för våra medlemssidor? Ibland får vi frågan om varför vi har sponsorer och nu när vi har lanserat våra medlemssidor har några av er undrat varför vi tar betalt för dem. För en vecka sedan hörde en läsare av sig och skrev att hela syftet med vår verksamhet i hans ögon hade fallit – handlar allt egentligen bara om pengar i slutändan? Hoppas att det här svaret ger dig som går i samma funderingar en lite mer nyanserad bild. Och hoppas att du som redan blivit medlem har kommit igång ordentligt med din digitala Näringsjägarkompass (samt att du som inte har hunnit bli medlem än blir det bums genom att klicka här).

Ha en fortsatt fin vecka!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.