Food Pharmacy-podden – Dr S**t – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden – Dr S**t

Vänner, vi har släppt ett nytt magiskt poddavsnitt! I dagens avsnitt pratar vi om … ja, bajs helt enkelt. Lina berättar om Dr S**t som samlat in urinvånarens avföring och blivit mycket klokare på kuppen. Den eviga frågan stöts och blöts: Hur får man till den perfekta tarmfloran?

Dessutom pratar vi om rödvinet som har ambition att bli världens mest hållbara vin. Lyssna här genast!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.