Food Pharmacy-podden – Dr S**t – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden – Dr S**t

Vänner, vi har släppt ett nytt magiskt poddavsnitt! I dagens avsnitt pratar vi om … ja, bajs helt enkelt. Lina berättar om Dr S**t som samlat in urinvånarens avföring och blivit mycket klokare på kuppen. Den eviga frågan stöts och blöts: Hur får man till den perfekta tarmfloran?

Dessutom pratar vi om rödvinet som har ambition att bli världens mest hållbara vin. Lyssna här genast!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.