Välkommen på Food Pharmacys lilljulafton – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på Food Pharmacys lilljulafton

Kom förbi oss och ät juliga tilltugg, drick lite FP glögg och handla dina julklappar på Riddargatan 20 i Stockholm nu på onsdag (den 11 december). Tomten är snäll i år och ger alla som kommer till vårt julöppna hus 10% rabatt på alla produkter som finns i vår webbshop – våra tre böcker (som vi självklart signerar), köksprylar, vitaminer och köksmaskiner från Bosch. Som en extra treat erbjuder vi dessutom hela 15% rabatt på Bosch VitaMaxx vakuumblender. Varmt välkommen!

När? 

Onsdag 11 december kl. 14-19.

Var?

På vårt kontor på Riddargatan 20 i Stockholm.

Inget att tveka på alltså – kom bara kom!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.