Välkommen på Food Pharmacys lilljulafton – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på Food Pharmacys lilljulafton

Kom förbi oss och ät juliga tilltugg, drick lite FP glögg och handla dina julklappar på Riddargatan 20 i Stockholm nu på onsdag (den 11 december). Tomten är snäll i år och ger alla som kommer till vårt julöppna hus 10% rabatt på alla produkter som finns i vår webbshop – våra tre böcker (som vi självklart signerar), köksprylar, vitaminer och köksmaskiner från Bosch. Som en extra treat erbjuder vi dessutom hela 15% rabatt på Bosch VitaMaxx vakuumblender. Varmt välkommen!

När? 

Onsdag 11 december kl. 14-19.

Var?

På vårt kontor på Riddargatan 20 i Stockholm.

Inget att tveka på alltså – kom bara kom!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.