Food Pharmacy-podden #116 – Immunterapi – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #116 – Immunterapi

Vi har släppt decenniets andra avsnitt av Food Pharmacy-podden! I dag får du veta hur det gått med vårt nyårslöfte om att skämma bort tarmfloran med 30 olika grönsaker per vecka. Var det enklare eller klurigare än vad vi trodde? Och dessutom berättar vi om en spännande studie som tyder på att en rik tarmflora kan bidra till att förbättra resultaten av immunterapi. In bums och lyssna på avsnitt #116 här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej och tack för en fantastisk blogg och podd!

  Ang. det här med 16:8-fasta.
  Jag kör ibland en kur med Stigs synbiotika och brukar då ta den på morgonen, förstör det hela konceptet med fasta eftersom man får i sig mycket fibrer? Undrar också om synbiotikan egentligen borde tas med mat? För att vi ska kunna ta upp den ordentligt? Å andra sidan är det väl det fibrerna är till för?

  Tacksam för svar!

  Hanna

  1. Food Pharmacy skriver:

   Tack för de fina orden! Mejla direkt till Super synbiotics så hjälper de dig med dina frågor om synbiotikan. Lycka till!

 2. Läser här att det inte finns några vetenskapliga bevis på av viss mat skulle dämpa inflammationer. Vilka ska man tro på? Den här artikeln är publicerad av Sahlgrenska sjukhuset:
  https://www.sahlgrenska.se/nyheter/nyheter/effekten-av-antiinflammatorisk-kost-ar-inte-vetenskapligt-belagd/

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.