Food Pharmacy-podden #118 – Det imperfekta avsnittet – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #118 – Det imperfekta avsnittet

Det är onsdag, vi är i skrivande stund på väg till Finland och vi har släppt ett nytt och jäkligt imperfekt avsnitt av Food Pharmacy-podden! I dagens avsnitt pratar vi om ätbara bomullsfrön och välgräddade mozarellapizzor. Men framför allt så pratar vi om att våga vara imperfekt (samt alla vinster med att vara det).

Så håll till godo med ett imperfekt men förhoppningsvis grymt avsnitt!

Och när vi ändå har din uppmärksamhet … I vår strävan att sprida så mycket kunskap som det bara går kring de ämnen som vi brinner för, har vi bestämt oss för att göra en djupdykning i autoimmuna sjukdomar och deras koppling till vår livsstil (inte minst kosten). Ett antal poddavsnitt kommer framöver därför att ägnas åt följande sjukdomar:

Hashimotos/Autoimmun hypotyreos – underfunktion i sköldkörteln
Psoriasis – autoimmun hudsjukdom
IBD – inflammatorisk tarmsjukdom (antingen Crohns eller Ulcerös Colit) Celiaki – glutenintolerans
Vitiligo – hudens vävnad drabbas och detta leder till pigmentbortfall
Typ 1 Diabetes – autoimmun sjukdom där bukspottkörteln gått på de insulinproducerande cellerna
Reumatoid Artrit (RA) – autoimmun ledgångsreumatism
Sjögrens syndrom – Tår- och salivkörtlarna drabbas
MS – autoimmun neurologisk sjukdom

Förutom att vi självklart kommer att intervjua experter på området, så vill vi också höra berättelser från verkligheten. Så, är du drabbad av någon dessa sjukdomar och lyckats bromsa den med livsstilsförändring och vill dela med dig av din historia i vår podd? Eller känner du någon? Hör i fall av dig genom att skriva ett mail till: sebastian.ring@foodpharmacy.se

Ser fram emot att höra från dig!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.