Nystartskampanj 2020: bli medlem och rivstarta din näringsjakt! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nystartskampanj 2020: bli medlem och rivstarta din näringsjakt!

Nytt decennium, nytt år och nya möjligheter! Och vad passar då bättre än att rivstarta det nya året som näringsjägare tillsammans med oss?  Genom att få tillgång till och börja följa vår digitala Näringsjägarkompass curlar du inte bara din hälsa utan också planeten.

Kampanjpris på medlemskap

Under hela januari månad har vi nystartskampanj på medlemssidorna och erbjuder medlemskap till kampanjpris! Gå in på foodpharmacy.se/bli-medlem och använd koden NYSTART för att få ditt medlemskap för enbart 59 kronor i månaden (ord. pris 89 kr/mån). Du anger koden i steg två vid registreringen och klickar på “skicka kod” innan du går vidare. Kampanjpriset gäller tills vidare och inte bara för den första månaden. 

Hör du till de riktigt uppmärksamma och flitiga läsarna reagerar du kanske på siffran i parentesen här ovanför. Har inte medlemskapet kostat 69 kronor i månaden fram tills nu? Jajamen, men från och med i dag höjer vi priset till 89 kronor i månaden. Men just nu kan du som sagt bli medlem för 59 kr/månaden.

Vad får jag som medlem?

Jo du, som medlem på foodpharmacy.se får du bland annat tillgång till vår älskade Näringsjägarkompass. Kompassen såg dagsljus för första gången i vår senaste bok, Näringsjägaren, och i slutet av oktober förra året lanserade vi en efterlängtad digital version. Näringsjägarkompassen hjälper dig öka ditt intag av näring och fibrer genom att du helt enkelt loggar vad du äter. Du sätter dina egna mål, får daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Vi själva använder den här kompassen varje dag – den har helt enkelt blivit en del av vår dagliga rutin.

Blomkålsrisotto med sallad

Så här kan det se ut i kompassen efter en näringsjägarlunch, i det här fallet en portion blomkålsrisotto. Systemet är enkelt: du kryssar varje gång du äter något nytt från en av kompassens olika livsmedelskategorier. Du får inte bara en bra överblick av ditt näringsintag, utan dessutom en grym morot att börja äta mer varierat (A och O för en stark tarmflora).

Blir du medlem hos oss får du inte bara tillgång till Näringsjägarkompassen, du får dessutom veckomenyer, möjlighet att hållbarhetsberäkna dina måltider, spara recept och menyer, samt tillgång till vårt chattrum.

Bli medlem här och börja det nya året som näringsjägare (glöm inte rabattkoden!). Föga 59 kronor i månaden tills vidare och hela 30 kronor i rabatt vid varenda dragning. En dunderdeal helt enkelt!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.