Nystartskampanj 2020: bli medlem och rivstarta din näringsjakt! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nystartskampanj 2020: bli medlem och rivstarta din näringsjakt!

Nytt decennium, nytt år och nya möjligheter! Och vad passar då bättre än att rivstarta det nya året som näringsjägare tillsammans med oss?  Genom att få tillgång till och börja följa vår digitala Näringsjägarkompass curlar du inte bara din hälsa utan också planeten.

Kampanjpris på medlemskap

Under hela januari månad har vi nystartskampanj på medlemssidorna och erbjuder medlemskap till kampanjpris! Gå in på foodpharmacy.se/bli-medlem och använd koden NYSTART för att få ditt medlemskap för enbart 59 kronor i månaden (ord. pris 89 kr/mån). Du anger koden i steg två vid registreringen och klickar på “skicka kod” innan du går vidare. Kampanjpriset gäller tills vidare och inte bara för den första månaden. 

Hör du till de riktigt uppmärksamma och flitiga läsarna reagerar du kanske på siffran i parentesen här ovanför. Har inte medlemskapet kostat 69 kronor i månaden fram tills nu? Jajamen, men från och med i dag höjer vi priset till 89 kronor i månaden. Men just nu kan du som sagt bli medlem för 59 kr/månaden.

Vad får jag som medlem?

Jo du, som medlem på foodpharmacy.se får du bland annat tillgång till vår älskade Näringsjägarkompass. Kompassen såg dagsljus för första gången i vår senaste bok, Näringsjägaren, och i slutet av oktober förra året lanserade vi en efterlängtad digital version. Näringsjägarkompassen hjälper dig öka ditt intag av näring och fibrer genom att du helt enkelt loggar vad du äter. Du sätter dina egna mål, får daglig pepp, individuell feedback och lättöverskådlig statistik över din näringsjakt. Vi själva använder den här kompassen varje dag – den har helt enkelt blivit en del av vår dagliga rutin.

Blomkålsrisotto med sallad

Så här kan det se ut i kompassen efter en näringsjägarlunch, i det här fallet en portion blomkålsrisotto. Systemet är enkelt: du kryssar varje gång du äter något nytt från en av kompassens olika livsmedelskategorier. Du får inte bara en bra överblick av ditt näringsintag, utan dessutom en grym morot att börja äta mer varierat (A och O för en stark tarmflora).

Blir du medlem hos oss får du inte bara tillgång till Näringsjägarkompassen, du får dessutom veckomenyer, möjlighet att hållbarhetsberäkna dina måltider, spara recept och menyer, samt tillgång till vårt chattrum.

Bli medlem här och börja det nya året som näringsjägare (glöm inte rabattkoden!). Föga 59 kronor i månaden tills vidare och hela 30 kronor i rabatt vid varenda dragning. En dunderdeal helt enkelt!

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentarer

 1. Hej! Nu har jag försökt registrera mig i näringsjägarklubben två gånger och båda gånger efter att ha angivit namn och lösenord så kommer jag till nästa sida där det står att min varukorg är tom och att jag får gå tillbaka. Jag kommer alltså inte vidare och kan ange någon kod eller betala. Kan ni fixa? Ser fram emot medlemskapet! Mvh Petra

  1. Food Pharmacy skriver:

   Så dumt! Troligtvis räcker det att du raderar historiken i din webbläsare. Ibland kan det gömma sig gammal information där som stör. Om problemet kvarstår, mejla till medlem@foodpharmacy.se så hjälper vi dig vidare!

 2. Eva Käller skriver:

  Hej! Hur länge kommer 59.- per månad att stå sig? Uppsägningstid?
  Är näringskompassen mer noggrann än bilden ovan visar? Vitaminer tex?

  1. Food Pharmacy skriver:

   Anmäler du dig med koden nu i januari får du priset 59 kr/månaden tills vidare (alltså inte bara för den första månaden). Det är ingen uppsägningstid och du kan välja att avsluta ditt medlemskap när du vill. Mejla gärna till medlem@foodpharmacy.se om du har fler frågor så ska vi hjälpa dig vidare!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.