Svepet – hälsospaning, klimakteriet och Jakobstad – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – hälsospaning, klimakteriet och Jakobstad

Vi drömde en så konstig dröm i natt – att det hade gått en hel vecka sedan senaste svepet. Och sedan vaknade vi alldeles kallsvettiga på morgonen och tänkte vad skönt att det bara var en dröm tills vi insåg att det inte alls bara var en dröm utan att det var dags att fort som tusan svepa över Erik Hemmingsson, klimakteriet samt berätta om vår lilla trip till Finland som vi gjorde förra veckan. Så det gör vi nu, häng med!

Här tänker Lina att Mia ska lägga ner kameran och fokusera på föreläsningen istället. Absolut, Lina har en poäng.

Vi börjar från slutet! Sedan senaste svepet har vi fått en ny vän, nämligen Anders. I torsdags hämtade Anders oss i Vasa och körde oss hela vägen till Jakobstad där vi skulle föreläsa på kvällen. När vi kom till vårt green room (som inte var det minsta grönt) hade Anders dessutom fyllt det med lokalproducerade morötter, närproducerade äpplen och mörk choklad. Behöver vi säga att vi älskar Anders? Tack förresten alla glada, frågvisa och intressanta människor som kom till föreläsningen och var en så härlig publik – ni gjorde halva jobbet!

Vad har hänt på plattformen då? Jo, vår nya skribent Katarina Wilk fortsätter att gräva ner sig i klimakteriet och här förklarar hon varför klimakteriet är ett sådan förvirrande ord och så reder hon ut alla begrepp en gång för alla. Välbehövligt – tack Katarina!

Två aubergin som liknar en kvinna och man
Det är när man tar sådan här bilder som man undrar vad man har för jobb.

Sedan så får du ju inte missa Erik Hemingsson som blickade framåt i sin senaste artikel och gjorde en lite annorlunda hälsospaning. Bland annat tror han att vegotrenden kommer att växa sig ännu starkare och att 2020-talet kommer att handla mer om balans och hållbarhet än vad 2010-talet gjorde. Läs här.

Och sist men inte minst vill vi passa på att påminna om den här tävlingen som pågår på vår Instagram just nu. In och kika på direkten för snart plockar vi ner den! Det hela är väldigt enkelt: vi ska inte vara så rädda för att bjuda hem oss själva till andra. Tagga den du vill ska bjuda hem dig på middag och motivera varför så skickar vi ett förkläde till bästa motiveringen. Vi taggade Niklas Ekstedt. Han har inte svarat. Än.

Och med det klappar vi oss själva på axeln för att det överhuvudtaget blev ett svep i dag eftersom datorn sjunger på sista versen. Kram!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.