Food Pharmacy-podden #120 – Kött och knark – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #120 – Kött och knark

Än en gång har vi gått in i studion (läs: Linas sons sovrum) och spelat in ett poddavsnitt. I vanlig ordning i sällskap av dvärgpinchern Pyret, Linas mamma och diverse gamingkontroller och gosedjur, men se det hindrade inte oss från att få till ett riktigt höjdaravsnitt även den här gången.

I dagens avsnitt av Food Pharmacy-podden snackar vi om kött, droger och grönsaker. Vi får ett argt mejl från Maud som menar att växtbaserad kost ökar risken för diabetes typ 2. Dessutom skakar vi hand på att börja ställa klockan på obekväma tider och börja vandra om natten.

Detta vill du inte missa. Lyssna här!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.