fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #121 – Dr Chatterjee

För nästan exakt ett år sedan parkerade vi i lastzonen utanför Nordstedts Förlag och rusade in med andan i halsen för att inte vara sena till vår intervju med den brittiske kändisdoktorn Dr Rangan Chatterjee. Vi hann på håret och det var en sabla tur eftersom det blev ett väldigt fint möte som du kan lyssna på här.

Om vi fick en p-bot? Jajamen.

Så, ett år senare var det dags att ses igen. Den här gången kom vi till fots med god marginal och hann dricka en kopp kaffe i lugn och ro innan det var dags att sätta oss i studion. Roligt nog blev det en, om möjligt, ännu finare intervju som handlar framför allt om stress och Dr Chatterjees senaste bok ”The Stress Solution” men också om mikropauser, meditation och vikten av att vara snäll om sig själv.

Och ingen p-bot så långt ögat nådde. Skönt!

Så varsågod att ta en välbehövlig mikropaus, kanske en lunchpromenad eller bara att du sträcker ut dig på soffan, och lyssna på oss och Dr Chatterjee här.

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.