fbpx

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – botox för underlivet, Alla Hjärtans Dag och fasta

Helt bananas men det är mitten av februari vilket betyder att 1) Oscarsgalan har ägt rum (måste se Parasit), 2) det snart är mars (med lite god vilja), och 3) det är dags för ett nytt svep!

Vi börjar med vår nya klimakterieexpert – Katarina Wilk. Den här veckan har vår nya favoritjournalist skrivit en synnerligen läsvärd artikel om botox för underlivet. In och läs här.

Den här veckan vill vi också tipsa om Dag Kättströms senaste artikel – hjälper fasta mot depression? Ja, vi tänker ju inte avslöja svaret eftersom vi tycker att du ska läsa artikeln, men om du känner någon som är deprimerad eller om du själv känner dig låg så tycker vi att du ska klicka här.

Hyfsat malliga tjejer i fint sällskap av Anders Hansen, Mons Kallentoft, Denise Rudberg, Jennys Matblogg, Stefan Ahnhme och Mattias Sedvardsson.

Har vi förresten berättat att vår kära kokbok (reklamlänk för egen bok) gick och sålde platina förra veckan? Tack ALLA som läser våra böcker. Och tack Bonnier Fakta för det fina priset.

Och nu blir det reklam för Lohas Vinedos men eftersom Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg vill vi bara ta sista chansen att tipsa om morgondagens livesända vinprovning. Den är alltså digital, så fritt fram att haka på oavsett om du befinner dig i Ystad eller Karesuando (Sveriges nordligaste tätort). I studion (som dagen till ära är vårt kontor) sitter den kända sommelieren Niclas Tuomela och så vi då förstås. Vi kommer att provsmaka Lohas Vinedos (ett hållbart vin som vi är ambassadörer för), prata hållbarhet och tipsa om goda näringsrika tilltugg som passar till. Följ och anmäl dig här.

Påminner precis som alla andra gånger vi gör reklam för det här vinet att vi inte vill uppmuntra folk till att börja dricka eller dricka mer vin, utan bara att byta ut det vin du redan dricker mot ett hållbart alternativ! Samt att detta är reklam för Lohas Vinedos. Samt att Mia är ledig från klockan 19.30 på Alla Hjärtans Dag.


Och nu blir det ännu reklam men vi fortsätter med två dårars envishet att påminna om att vi februari ut har 10% rabatt i shoppen på såväl linneförkläden, ånginsatser som våra mixers. Ange bara koden ”februari” så är rabatten din.

Och skulle du få för dig att slå till på ånginsatsen så vill vi passa på att slå ett slag för det här receptet på indiska kåldolmar (förlåt Lina) som vi lade upp på bloggen i tisdags. Vi ångade savoykålen i ånginsatsen innan vi lindade dem runt fyllningen, och det blev hur bra som helst! Och nu när vi ändå talar om ångade grönsaker så slår det oss att vi så sent som i går lagade den här goda auberginepastan till middag, och även då använde vi vår ånginstats.

Förlåt vad sa du, varför man ska ånga? Ja, utan att bli för lÅNGrandiga så kan vi berätta att vi föredrar att ångkoka grönsaker framför att stormkoka dem, eftersom du på så sätt bevarar mer av näringen och fibrerna. Typiskt näringsjägartips!

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.