Svepet – hjärtesorg, viktminskningshets och neufobi – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – hjärtesorg, viktminskningshets och neufobi

Det är torsdag igen och efter att ha plåtat Sloppy Joes, kålsallader och tårtor hela dagen, kan vi nu äntligen slå oss ner vid datorn och sammanfatta veckan som gått. Den här veckan handlade det om kroppsideal och hjärtesorg på bloggen. Men först så har vi en riktigt rolig nyhet att berätta!

Ja, varför dra ut på det: vi kan härmed avslöja att vi idag har släppt en helt ny videosida på medlemssidorna! Tanken är att vi ska gå mer och mer åt rörligt, och att vi i små filmer ska besvara återkommande frågor som rör Näringsjägarkompassen, ge tips och tricks på allt mellan himmel och jord samt bjussa på en lite större inblick i vår vardag. Låter det spännande? Ja men vad väntar du på – här nedan har du ett litet smakprov! Och vill du se hela videon så loggar du bara in på dina medlemssidor – eller blir medlem här.


Parallellt med att vi har lekt skådisar i Linas kök så har April hunnit publicera en ny artikel om hur man kan hantera hjärtesorg (och i samma veva passa på att träna sin självacceptans). Tänk om Mia hade haft tillgång till den här läsningen 1992 när Stor-Fredrik dumpade henne för en coolare tjej från Hovås … (hej hej Fredrik, jag är fortfarande sur)

Helena, Helena, Helena … Hur hinner du gå från klarhet till klarhet? Idag handlar det om något som gick rakt in i hjärtat på oss – kroppshets. Vi är precis som Helena uppvuxna på 80-talet och med ständiga bantningskurer och en orubblig självklarhet att det är smal man ska vara och att inget annat duger. Helena – vi är precis lika trötta som du på skamandet och skuldbeläggande som pågår i vårt samhälle kring storlek och bantning och ideal! Heja dig för att du har skrivit det här viktiga bidraget till en bättre och snällare värld.

Och sist men inte minst så har vi släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden! Vår skribent Ann Fernholm har varit på besök igen i poddstudion och Sebbe och hans dotter Eira, som nu är 15 månader gammal, har än en gång fått mängder av tips om matresan inte minst om hur den annalkande neufobin ska undvikas. Lyssna här!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.