fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #126 – Öppet brev och immunförsvaret

Det är onsdag så vi har precis släppt ett nytt poddavsnitt och i dag handlar det bland annat om immunförsvaret. Vi skrev just en krönika här på samma ämne i SvD Perfect Guide – en liten påminnelse om att köpa hem livsmedel som stöttar immunförsvaret.

Vi har läst att det bunkras toapapper och pilsnerkorv. Men grönsakshyllan står orörd, vilket är dumt för det är också viktigt att vi får i oss näring. I dagens podd läser vi dessutom upp ett öppet brev till  vår minister Lena Hallengren samt berättar hur man duckar glassbilen.

In och lyssna här!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.