Nu drar EQ Gymmet igång – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu drar EQ Gymmet igång

Yes, nu drar April Wickström igång ett nytt EQ Gym med start i mars och april. Är du lockad av att stärka din emotionella förmåga så att du lättare kan hantera livets berg och dalar, så är detta något för dig.

Vi talar av egen erfarenhet. För ett år sedan hoppade vi själva på Aprils EQ-program, och det förändrade våra liv. Vi lärde oss att meditera, vara sårbara och släppa på gamla trauman som omedvetet legat och spökat och orsakat betenden som stod i vägen för oss. Så nu vi vill vi ge 10 läsare chansen att göra detsamma!

Vad? EQ Gymmet är ett träningsprogram där du stärker dina emotionella förmåga. Det kommer att vara svårt och hårt. Det kommer att röra om och upp. Du kommer att tappa dig själv och hitta dig själv. Du kommer att bli ledd, guidad och hållen. Du kommer, om du stannar kvar och håller ut, att lära dig vad kärlek och i första hand självkärlek betyder. Du kommer att landa starkare, mer medveten och med nya perspektiv på dig själv, din omgivning och på livet.

Längd? 4-6 månader

Tid? 15 h

Var? Distans går bra men du bör avvara sammanlagt 5-6 timmar med April i Stockholm (för dig som inte bor i Stockholm så går dessa timmar bra att göra under en och samma dag).

Mejla April direkt på april.wickstrom@theeqgym.com för pris och anmälan.

***

I EQ Gymmet kommer du och April att träna dina muskler, men inte de muskler som du är van att träna på gymmet. Här är de muskler som ni kommer att fokusera på:

Självomsorg-muskeln (Self-care)

Med en tränad Självomsorgsmuskulatur kan du möta dina känslor utan att fly eller självmedicinerat.

Självmedvetenhet-muskeln (Self-awareness)

Med en tränad Självmedvetenhetsmuskulatur kan du dela och berätta om din skam och skuld. Du kan förstå dina behov och dela dem med personer i din omgivning. 

Självperspektiv-muskeln (Self-perspective )

Med en tränad Självperspektivmuskulatur separerar du dig inte längre från andra, du möter andra med förståelse och acceptans. Du kan vara i din och andras ilska och använda den som en kraft på ett konstruktiv och sunt sätt. 

Självacceptans-muskeln (Self-acceptance)

Med en tränad Självacceptansmuskulatur kan du hantera hjärtesorg, avvisande och att bli övergiven. Du är okej med att känna sorg och du kan samtidigt känna glädje eller andra känslor. Sorgen tar inte, för en längre tid, över dig.

Självkänsla-muskeln (Self-esteem)

Med en tränad Självkänslamuskulatur kan du vara i alla dina känslor och prata både om dem och vara i dem utan att fly eller skylla ifrån dig. Du kan dela din rädsla ifrån sårbarhet.

Egenkraft-muskeln  (Self-power)

Med en tränad Egenkraftmuskulatur kan du möta din egna och andras inkonsekventa beetende med kärlek. Du är luststyrd mer än rädslostyrd.  Du känner dig motiverad och entusiastisk.  

Egenvärde-muskeln (Self-worth)

Med en tränad Självvärdemuskulatur kan du nyfiket möta och acceptera rädslan för ensamhet. Du känner dig modig och utforskande.

Självsupport-muskeln (Self-support)

Med en tränad Självsupportsmuskulatur känner du dig tacksam, förlåtande och accepterande. Du fastnar oftast inte i en offerroll.

Självkärlek-muskeln (Self-love)

Med en tränad Självkärleksmuskulatur ser du och möter din självkritik med värme. Du dömer inte heller dig själv eller andra. Och om du gör det så ser du det med kärlek och förlåter dig själv igen för din oförmåga. 

Självförtroende Muskulatur (Self-confidence)

Med en tränad Självförtroendemuskulatur kan du möta kaos utan att det blir kaos. Du har förtroende att lita på att allt är precis som det behöver vara. Du litar på livets process och är lugn och trygg i att allt kommer bli bra, oavsett hur det är. Du är också medveten om vad som händer med andra runt omkring dig och du kan kärleksfullt se din del i kaoset utan att vara hård mot dig själv. 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.