Food Pharmacy-podden #128 – Motgångar och Karin Boye – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #128 – Motgångar och Karin Boye

Vi har släppt ett nytt avsnitt och det hör du ju redan på titeln att du måste lyssna på det. I dag handlar det om att vara petig när du väljer kött. Och så handlar det om svenska husmanskost, motgångar, antibiotikaresistens, immunförsvaret och Karin Boye. Mia läser dikter och Lina drar riktigt skarpa anekdoter om sina alkoholvanor.

Lyssna på avsnitt #128 här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.