Food Pharmacy-podden #129 – Hudvård – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #129 – Hudvård

Det är onsdag och vi har släppt ett nytt poddavsnitt! I dagens avsnitt träffar vi Johanna Gillbro som blivit världens mest citerade hudforskare inom Cosmetic Science. Vi talar om allt från vitiligo, hudkrämer, solskydd kollagen och botox till livsstil.

Visste du att huden är vårt största organ? Intresset för hudvård är omättligt men samtidigt är okunskapen kring vår hud stor. Johanna menar att vi hade varit mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser de innehåller om vi hade vetat med om vår hud. Vi skulle också äta betydligt fler morötter och se till att sova riktigt gott om natten. Bland annat …

Lyssna på vårt nya avsnitt om huden här och här hittar du Johannas bok Hudbibeln.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.