Food Pharmacy-podden #129 – Hudvård – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #129 – Hudvård

Det är onsdag och vi har släppt ett nytt poddavsnitt! I dagens avsnitt träffar vi Johanna Gillbro som blivit världens mest citerade hudforskare inom Cosmetic Science. Vi talar om allt från vitiligo, hudkrämer, solskydd kollagen och botox till livsstil.

Visste du att huden är vårt största organ? Intresset för hudvård är omättligt men samtidigt är okunskapen kring vår hud stor. Johanna menar att vi hade varit mer restriktiva med antalet produkter och noggrannare med vilka ingredienser de innehåller om vi hade vetat med om vår hud. Vi skulle också äta betydligt fler morötter och se till att sova riktigt gott om natten. Bland annat …

Lyssna på vårt nya avsnitt om huden här och här hittar du Johannas bok Hudbibeln.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.