Food Pharmacy-podden #130 – Hur vill vi leva efter krisen? – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #130 – Hur vill vi leva efter krisen?

I dagens avsnitt avverkar vi högt och lågt. Mia bygger en köksträdgård med purjolökar, grönkål och pakchoi, medan Lina har fullt upp med att tänka på zoonoser. Däremellan blir det snack om hormoner, semestrar och rökning också.

Du hittar avsnittet här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.