Fredagsmys x 7 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Fredagsmys x 7

fav

Det är fredag och innan vi går all in påskmat här på bloggen tänkte vi att vi bjuder på sju av våra bästa fredagsmysfavoriter.

Hasselnötsglass med banan och kakaokross

Vi älskar som du säkert vet att göra glass på fryst banan och det här måste vara bästa smakkombom alla kategorier – banan, hasselnöt och kakao. Här hittar du receptet.

Frysta vindruvor som smakar Piggelin

Enklaste fredagsmyse!. Lägg in en klase vindruvor på morgonen och ta ut lagom till Let’s Dance. Uppskattas av alla. Du hittar receptet här (om det nu ens får kallas recept?).

Nötfria granolarutor med kanel

Om vi inte minns fel så är det det här receptet som ligger till grunden för vårt recept på Luke Skywalkers granolarutor som du hittar i vår kokbok. Otroligt goda är de i vilket fall, klicka här så kommer du direkt till receptet.

Gyllene popcorn

Har du provat att poppa popcorn med kokosolja och gurkmeja? Om inte så hittar du instruktioner på hur du gör här. Och här hittar du vårt bästa recept på chokladdoppade popcorn. Kanske att du kan göra 50/50 ikväll?

Chokladmousse extraordinaire

Varsågod, här får du receptet på vår festliga chokladmousse med dadlar, kakao, kokosgrädde och avokado. Mums!

Potatisfritters med cashew- och persiljeröra

Som förrätt, mellanmål eller sidorätt. På en tisdag, torsdag eller fredag. Gud, vem bryr sig? Bara du lagar dem! Du hittar receptet här.

Rödbetsröra med färsk timjan och vitlök

Lättlagad och jättegod som dipp till fröknäcke! Och tack vare den fantastiska färgen gör den garanterat succé när du ställer fram det på bordet. Receptet kommer här.

Trevlig helg!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.