Påskrecept x 8 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Recept

Post image
fav

Påskrecept x 8

fav

Vi får så fin feed back från er varje gång vi sammanställer våra receptfavoriter här på bloggen, och eftersom 1) påsken är på g, och 2) många av oss är hemma och kanske har lite mer tid i köket det här året, så kommer härmed våra påskfavoriter!

Vegansk skagenröra

Det här är ett enastående recept – skagenröra på vegansk majonnäs och tofu istället för räkor. Ska du bara prova ett av våra påskrecept så får det blir det här.

Vegansk gubbröra

Gubbröra är ju en trevligt påhitt som normalt sett består av hackad ansjovis och ägg, men i den här varianten har vi helt brutalt ryckt bort ansjovisen och ägget och ersatt dem med champinjoner och drivor med färska örter. Receptet hittar du här.

Mandelkycklingar

Vem kan motstå dessa små gula påskkycklingar gjorda på hemmagjord mandelmassa som vi låtit hoppa i säng med lite honung och ett kryddmått gurkmeja? Du hittar receptet här.

Citronpannacotta i äggskal

Vad sägs om en vaniljdoftande citronpannacotta som lurar ögat? Den här påskdesserten är inte bara äggstra god utan också väldigt rolig. Vill du inte använda riktiga äggskal går det förstås lika bra att servera pannacottan i ett litet glas. Följ instruktionerna här.

Avgolemono – Grekisk Citronsoppa

Det var faktiskt en av våra läsare på insta som tipsade om att hen tänker laga den här soppan till påsk eftersom den är gul. Och då tänkte vi: det tänker vi också göra! Receptet hittar du här.

Påskgul cheesecake med passionsfrukt

Och när vi ändå är i farten kan vi ju rekommendera några fler gula recept – vad sägs t ex om denna påskgula cheesecake? Här har du receptet.


Food Pharmacys guldgröt och guldmjölk

Du som följt oss ett tag alternativt har vår kokbok vet att vår guldgröt är ett recept som vi återkommer till gång på gång. Kanske börja påsken med att äta den till frukost? Du hittar receptet här. Och börjar du påsken med guldgröten så måste du ju nästan avsluta ledigheten med vår gulmjölk. Finns även en variant på den här i vår senaste bok Näringsjägaren – en guldcappucino! Så mycket godare än äggtoddy om du frågar oss. Du hittar receptet här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.