Svepet – hudvård, tillit och frozen cheesecake – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – hudvård, tillit och frozen cheesecake

Påsken är här! Och även om det kanske inte blev alls som vi hade tänkt oss så ska det bli skönt med lite ledigt. I Stockholm är vädret med oss vilket fått oss att börja rensa i rabatterna och plantera! Och så har vi en ny hemlig gästskribent.

Ja men vi börjar väl med den nya skribenten då? Graeme Jones driver en klinik i Stockholm som heter Nordic Clinic och jobbar med förebyggande och funktionell medicin. Just nu jobbar han dessutom med Karolinska Institutet där han forskar på kronisk IBS. Vi är så glada över att ha dig ombord, Graeme! Läs hans första artikel här.

Veckans poddavsnitt blev en riktig dunderhit – vi träffar hudforskaren Johanna Gillbro och talar om allt från vitiligo, hudkrämer, solskydd kollagen och botox till livsstil. Lyssna på vårt nya avsnitt om huden här.

En påskgul frozen cheesecake med passionsfrukt, anyone?

Eftersom de flesta av oss valt att inte resa någonstans i påsk tänker vi att många av oss kanske har lite mer tid i köket? Må vara hänt att det bara är ett önsketänkande, men det fick oss i vilket fall att lusläsa vår egen blogg och sammanfatta våra 8 påskfavoriter här.

Helena Önneby har skrivit en ny krönika om skillnaden mellan tillt och kontroll. Om att tillit inte handlar om att lita på att det kommer att bli som du vill, utan om att lita på att hur det än blir så kommer du att vara okej. Synnerligen kloka rader som du tar del av här.

Och innan vi släpper iväg dig till blåkulla vill vi bara passa på att tipsa om att vi nu har 20% rabatt på våra blenders i shoppen (reklam för Bosch kanske vi måste nämna att det är också). Vi lägger vansinnigt mycket goda recept på vår insta just nu som du kan göra i din blender, så in och följ oss här om du inte redan gör det och shoppa din nya favoritmixer här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.