Svepet – kokospyssel, immunförsvar och diabetes typ 2 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – kokospyssel, immunförsvar och diabetes typ 2

Så var det torsdag och dags för svepet igen, men det är ju inte vilken torsdag som helst och heller inget vanligt svep eftersom det är Valborgsmässoafton idag. Normalt sett hade vi gått ner till viken där vi bor, sett scoutbarnen tända brasan till tonerna av Vintern Rasat, kanske fällt en liten tår och sedan gått hem till våra grannar på middag. Men just nu finns det inget som heter normalt. Så vi tänder vår lilla eldkorg hemma istället och ser vad vi kan lägga på den.

Och på tal om det – kan tipsa om det här inlägget om vad man kan stoppa i den lilla elden istället för marshmallows. Vi tänker pinnbröd, hajkbananer och popcorn. Mysigt med barnen!

I måndags berättade Ann Fernholm att Kostfonden nu sjösätter en av de största studierna av kost vid typ 2-diabetes som någonsin har gjorts. Men behöver vi ditt stöd, så att vi kan nå alla högt uppsatta mål! Läs mer här.

Vad var det som lät? Äsch det var bara Linas mage som kurrade.

Vår briljanta FP kock Therese Elgquist har publicerat ett nytt recept på, håll i dig nu, salta kokoschips. Hur gott låter det på en skala? Dessutom har hon massa bra idéer på pyssel till 1 maj. Blev orimligt sugna på att göra ett smyckesskrin av en halv kokosnöt. Läs mer här.

Vi har släppt ett nytt poddavsnitt #132 och den här veckan handlar det om immunförsvaret, solskenshistorier, bakning och om hur man hottar upp och näringsjägarboostar en helt vanlig fryst pyttipanna. Lyssna här.

Och nu blir det reklam med sist men inte minst kan vi berätta att vi haft ännu en livesänd och hållbar vinprovning. Här hittar du all info du behöver och här kan du titta på vinprovningen.

Och med det önskar vi dig en riktigt trevlig Valborg!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.