Food Pharmacy-podden #134 – Optimera din hälsa – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #134 – Optimera din hälsa

Så var det onsdag igen och vi har glädjen att meddela att vi släppt ännu ett avsnitt av Food Pharmacy-podden, nämligen nummer 133 för att vara exakt.

Och idag är det lite extra spännande för vi får nämligen svar på massa tester som vi har gjort för att optimera vår hälsa. Vad vi behöver ändra på? Varför får vi ingen återhämtning? Vad kan Mia göra åt sin östrogendominans? Ja, det och mycket annat får du lära dig om du lyssnar på dagens avsnitt.

Och det!

Det gör du här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.