Print

Kokossnittar till fikat

Ingredienser

2 dl kokosflingor
1 dl kokosmjöl
1 dl jordmandelmjöl
3 msk arrowrotmjöl
3 msk kokosmjölk
1 dl vatten
1 dl kokosolja, smält
1 nypa havssalt
1 msk honung
1 krm vanilj

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°.

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Blanda samtliga ingredienser i en skål. Sikta gärna ner jordmandelmjöl och kokosmjöl. Knåda ihop allt till en deg.

Platta ut degen i en långsmal ganska platt kaka ca 1/2 till 1 sm. Grädda mitt i ugnen tills den fått färg, cirka 15 minuter.

Ta ut kakan och snitta den omedelbart den i diagonala kakor. Ät och njut!

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.