Food Pharmacy-podden #141 – Näringsjägarens sommarlov – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #141 – Näringsjägarens sommarlov

Det börjar dra ihop sig för sommarlov och vad passar då inte bättre än ett nytt poddavsnitt?

I dagens avsnitt pratar vi om hur man fortsätter att jaga näring även på semestern. Som vanligt handlar det inte om några förbud utan om att fokusera på vad man lägger till. Och det gäller faktiskt inte bara maten utan även andra saker såsom sömn, träning, skratt och nakendopp…

Lyssna bums här!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.