fbpx

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy-podden #141 – Näringsjägarens sommarlov

Det börjar dra ihop sig för sommarlov och vad passar då inte bättre än ett nytt poddavsnitt?

I dagens avsnitt pratar vi om hur man fortsätter att jaga näring även på semestern. Som vanligt handlar det inte om några förbud utan om att fokusera på vad man lägger till. Och det gäller faktiskt inte bara maten utan även andra saker såsom sömn, träning, skratt och nakendopp…

Lyssna bums här!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.