Food Pharmacy-podden #142 – Ungas psykiska hälsa – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #142 – Ungas psykiska hälsa

Tro det eller ej men det är faktiskt onsdag igen och vad betyder det? Jo, att vi släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden!

I dagens avsnitt träffar vi Åsa Maj Jonzonoch Amelis Riguelme Nicoletti som engagerar sig in ungas psykiska hälsa i Unga Lukas. Unga Lukas är en kreativ satsning på unga vuxnas psykiska hälsa och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på människan för att synliggöra unga vuxnas inre potential. Verksamheten baserar sig på vetenskap och beprövad erfarenhet och vi vågar utlova att spännande samtal i dagens poddavsnitt.

Förlåt, du undrar var du kan lyssna på det här? Ja, här till exempel.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.