Print

Grillad pak choi med sommarmarinad

Scale

Ingredienser

2 pak choi

1 dl olivolja

1 vitlöksklyfta, hackad

1/2 tsk chiliflakes

1/2 citron, zesten (skalet)

paprikakrydda

salt

Instruktioner

Dela pak choien i 2 delar. Rör ihop oljan, chilin, vitlöken och riv ner citronskalet. Pensla kålen med olivoljan och strö över paprika (valfri mängd) och salt. Grilla på medelvärme. Alltså om du är bättre på att reglera värmen än vad vi är. Annars så gör du som vi – blundar och chansar.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.