Food Pharmacy-podden #143 - Intervju: Mia Lundin om kvinnors hormonella hälsa – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #143 – Intervju: Mia Lundin om kvinnors hormonella hälsa

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden har vi glädjen att kunna bjuda på en intervju med Mia Lundin. Mia Lundin är grundare av Her Care och en av Sveriges främsta experter på kvinnors hormonella hälsa.

Detta är ett ämne som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Och vad tror ni vi pratar om då? Kvinnors hormonella hälsa förstås! Bland annat berättar Mia om vilka fördelar och nackdelar det finns det med hormonersättning. Vi pratar om hormonersättning och risken för bröstcancer. Och självklart om vilken roll vår livsstil spelar för vår hormonella hälsa.

Så, vi föreslår förstås att du släpper allt annat du håller på med och lyssnar här eller här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.