Svepet – mjölksyrabakterier, psykisk hälsa och åldrande – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Svepet

Post image

Svepet – mjölksyrabakterier, psykisk hälsa och åldrande

Vilken vecka! Ömsom sol, ömsom regn. Och så lite vind och moln på det. Ledsen att vi pratar väder men handlar inte den svenska sommaren rätt mycket om det trots allt? Lyckligtvis verkar bloggen vara helt obrydd. Och den här veckan har det handlat om pak choi, kosttillskott och åldrande. Och så lite psykisk hälsa och fibrer på det.

Välkommen till världen! Nutrient Hunter by Food Pharmacy

Det mest spännande som hänt i veckan måste väl ändå vara att vi äntligen släppt nyheten om våra nya produkter? Efter sommaren släpper vi nämligen mjölksyrabakterier för magen och en fiberblandning för magen under vårt nya varumärke Nutrient Hunter by Food Pharmacy. Det är så vansinnigt kul att allt blod, svett och tårar äntligen blivit verklighet! Och om du klickar här kan du anmäla ditt intresse redan nu för våra mjölksyrabakterier och fiberblandningen, och dessutom säkra 10% rabatt. Det är dock värt att nämna att lagret inte är enormt så gör det nu för säkerhets skull.

Ugnsbakad lax med pak choi och sojabönor

Vi fortsätter med mat! Mat är ju så gott. Och idag publicerade vi ett recept på bloggen med lax som vi ugnsbakat med tamarisoja, sesamolja och sesamfrön. Detta är världens bästa och enklaste recept som hela familjen gillar! Men du kan givetvis byta ut laxen mot annan fisk eller tofu om du vill. Du hittar receptet här.

The Botanical Guppy

Anledningen till att vi gjorde det här receptet är förresten att vår köksträdgård som vi ju är så stolta över fullkomligt svämmar över av all pak choi. Och orsaken till att den svämmar över av pak choi är att vi helt enkelt planterat för mycket. Som vanligt får du hemskt gärna följa köksträdgårdens framfart (och våra bisarra mängder kinesisk kål) här.

The Nine Cellular Hallmarks of Aging

Just det! Vår BFF Graeme Jones har ju påbörjat en ny briljant artikelserie här på Food Pharmacy. Och först ut i raden är den här artikeln.

Meditation med April Wickström

I söndags kväll bjöd vi in till 90 minuter gratis meditation online med April Wickström. Hur det gick? Det var en total succé! Tack alla ni som deltog – vilken resa vi fick vara med om. April håller meditationer online flera dagar i veckan så håll utkik på vår insta om vilka tider de är, eller ännu enklare – gå direkt till EQ Gymmet och boka här.

AIP-kurs coming up

Vår FP-skribent Cecilia Nisbet Nilsson släpper en minikurs i autoimmun mat! Cecilia är kostrådgivare och hälsokonsult inom autoimmun kost och har skrivit flera kokböcker med autoimmun kost, bland annat Den läkande maten och Det autoimmuna köket. Läs mer om henne nya kurs här.

Food Pharmacy-podden #142 – Ungas psykiska hälsa

Och sist men inte minst så har vi släppt ett nytt poddavsnitt! Dagens avsnitt handlar om ungas psykiska hälsa. Vi träffar Åsa Maj Jonzon och Amelis Riguelme Nicoletti som engagerar sig in ungas psykiska hälsa i Unga Lukas. Unga Lukas är en kreativ satsning på unga vuxnas psykiska hälsa. Verksamheten baserar sig på vetenskap och beprövad erfarenhet och ett spännande samtal utlovas i dagens poddavsnitt. Lyssna här!

Det var allt för den här veckan. In och säkra rabatten här på våra mjölksyrabakterier och fiberbladningen nu!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.