Food Pharmacy-podden #151 – Hisspitchen – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #151 – Hisspitchen

Helt otroligt men det har faktiskt gått och blivit onsdag igen. Och vad betyder det mer än lillördag? Jo, att vi har släppt avsnitt #151 av Food Pharmacy-podden förstås!

Med avstamp i forskaren och författarens (och vår gästskribents) Erik Hemingssons senaste krönika pratar vi om att träning, hälsosam mat och socialt umgänge är tre saker du kan göra för att förbättra din hälsa här och nu. Bland annat lär vi oss att Vasaloppsåkare förlänger sitt liv med ca 7 år jämfört med individer som inte motionerar. Samt att tennisspelare lever nästan 10 år längre än de som inte motionerar.

Men varför i hela friden kommer Lina aldrig till punkt? Och hur sjutton kommer det sig att en halvliter Fanta i Sverige innehåller så mycket som 18 (!) sockerbitar när det spanska receptet bara innehåller 6?

Det och mycket annat pratar vi om i veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden #151. Och som vanligt så kan du lyssna på den här och här.

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.