Havredrycksindustrin – Food Pharmacy-podden #153 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Havredrycksindustrin – Food Pharmacy-podden #153

Sällan har väl en brevväxling blivit så uppmärksammad som den senaste veckans brevväxling mellan Ann Fernholm och Oatly. Vi tillhör själva gruppen människor som följt korrespondensen med spänning – som de glada havredryckskonsumenter vi varit.

Ungefär samma dag som vi publicerade era vanligaste frågor om havredryck (läs svaren här) så gick vi in i poddstudion med Ann. I veckans avsnitt berättar hon bland annat hur det kommer sig att hon överhuvudtaget började granska havredrycksindustrin. Och dessutom avverkas en hel del frågor:

Innehåller alla havredrycker maltos? Innehåller havregurt och iKaffe också maltos? Vem äter resterna som silas bort i produktionen? Är det rimligt att tycka att ett miljardföretag borde bana vägen för en bättre livsmedelsindustri? Och, kanske den vanligaste frågan av dem alla: Vad ska jag nu ha i kaffet?

Vill du lyssna på vår intervju? Här eller här kan du lyssna på avsnitt #153 av Food Pharmacy-podden. Och vill du följa brevväxlingen mellan Ann Fernholm och Oatly så finns det öppna brevet här (Anns) och svaret här (Oatlys).

Dela

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.

0

Tillagd i varukorgen

Inga produkter i varukorgen.