Havredrycksindustrin – Food Pharmacy-podden #153 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Havredrycksindustrin – Food Pharmacy-podden #153

Sällan har väl en brevväxling blivit så uppmärksammad som den senaste veckans brevväxling mellan Ann Fernholm och Oatly. Vi tillhör själva gruppen människor som följt korrespondensen med spänning – som de glada havredryckskonsumenter vi varit.

Ungefär samma dag som vi publicerade era vanligaste frågor om havredryck (läs svaren här) så gick vi in i poddstudion med Ann. I veckans avsnitt berättar hon bland annat hur det kommer sig att hon överhuvudtaget började granska havredrycksindustrin. Och dessutom avverkas en hel del frågor:

Innehåller alla havredrycker maltos? Innehåller havregurt och iKaffe också maltos? Vem äter resterna som silas bort i produktionen? Är det rimligt att tycka att ett miljardföretag borde bana vägen för en bättre livsmedelsindustri? Och, kanske den vanligaste frågan av dem alla: Vad ska jag nu ha i kaffet?

Vill du lyssna på vår intervju? Här eller här kan du lyssna på avsnitt #153 av Food Pharmacy-podden. Och vill du följa brevväxlingen mellan Ann Fernholm och Oatly så finns det öppna brevet här (Anns) och svaret här (Oatlys).

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.