Food Pharmacy-podden #150 - Lägg till mer grönt – Food Pharmacy

Podd

Post image

Food Pharmacy-podden #150 – Lägg till mer grönt

Mitt i lanseringen av våra nya tillskott för magen så slog vi ju för tusan knut på oss själva och släppte ett sprillans nytt poddavsnitt! Och den här veckan blev det något så härligt som en intervju om hur du kommer igång med att laga växtbaserad mat.

Är du en av dem som vill börja lägga till mer växtbaserat i din vardag? Då ska du lyssna på veckans avsnitt som handlar om hur man enkelt kommer igång med att laga mer växtbaserad mat. Vi har besök av vår kära kock Therese Elgquist i studion som ger oss mängder av tips!

Lyssna bumsbums på avsnitt #150 “Lägg till mer grönt” här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.