fbpx

Food Pharmacy

Post image

Våra nya tillskott för magen är här!

Jisses, vilken morgon! Vet inte vad du gjorde mellan 06 och 08 men vi gjorde i alla fall allt annat än att dricka kaffe, duscha och borsta tänderna. Herregud vilken fart det har varit i shoppen sedan våra nya tillskott för magen släpptes! Man får väl alltid räkna med lite barnsjukdomar förstås, men att shoppen inte skulle gå att gå in på pga det höga trycket var faktiskt inte något vi hade räknat med.

Nu verkar dock allt vara löst (peppar peppar ta i trä) och vi nyper oss i armen över det fina mottagandet och stora intresset för vår nya prehabserie Nutrient Hunter. Först ut är våra nya tillskott för magen – mjölksyrabakterierna Gut Flora och fiberblandningen Gut Flora Fibers, som du kan ta var och en för sig men självklart också tillsammans (och vad som är så fint är att du får 10% rabatt om du köper kombon – klicka här).

Här och här kan du läsa mer om produkterna och här kan du handla.

Vi är så glada över att äntligen vara igång! Vi är också lite trötta! Nu ska vi gå och borsta tänderna! Kram!

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.