Print

Varma mackor med pesto, soltorkade tomater och avokado

Scale

Ingredienser

Pesto

2 krukor färsk basilika
2 klyftor vitlök
40 g pinjenötter
1 dl rostade salta cashewnötter
3 msk näringsjäst
1/21 dl god olivolja
1 nypa flingsalt

Mackor

8 skivor av FP rostbröd (se recept ovan)
4 msk pesto
8 soltorkade tomater, strimlade
1 avokado, skivad
1/2 tsk chiliflakes
salt & nymalen svartpeppar

Instruktioner

Lägg allt som ska ingå i peston i en mixer och mixa till en pesto. Bred peston över alla brödskivor. Toppa med skivad avokado och soltorkade tomater. Krydda med svartpeppar, salt och chiliflakes. Värm järnet eller ugnen. Lägg ihop brödskivorna två och två och och lägg i våffeljärnet tills brödet känns lagom gräddat.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.