2-årskontrollen med Fernholm – Food Pharmacy-podden #161 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

2-årskontrollen med Fernholm – Food Pharmacy-podden #161

Det är onsdag igen och innan vi berättar om vårt senaste poddavsnitt så måste vi bara fråga en sak:

Vart tusan tog november vägen? När föll de sista löven? När blev vinden plötsligt så kall att mössan åkte på?

Vi frågar åt en kompis alltså, inte vi som undrar. Men samtidigt kan vi ju inte låta bli att hålla med kompisen om att det är snudd på surrealistiskt att det är första advent på söndag. Kan en kalender ha fel?

I dagens poddavsnitt träffar Sebastian Ann Fernholm igen. Sebastians dotter Eira fyller snart 2 år och då är det såklart dags för 2-årskontrollen med Ann! Detta är den fjärde delen i Eiras matresa som innehåller en stor mängd roliga och effektiva tips till alla föräldrar med barn som kanske inte alltid älskar att äta allt som serveras på tallriken.

In och lyssna på detta fenomenalt intressanta nu! Här eller här, till exempel.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.