fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Ingenting är omöjligt – Food Pharmacy-podden #160

Det är onsdag och veckans färska fisk har nått butikerna och det är därför en perfekt dag att laga en riktigt god fiskrätt till lunch. Och dessutom har vi släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden!

I veckans avsnitt intervjuar vi Pamelan Andersson, journalist och chefredaktör för tidningen ToppHälsa. Pamela besegrade cancern mot alla odds. Hon fick beskedet att hon hade en hjärntumör och att hon hade fem år kvar att leva. Det har nu gått åtta år och hon mår bra. Hur gick det till?

Lyssna på detta underbara avsnitt här eller här.

Dela

Kommentarer

  1. Hej tack för böcker poddar och allt!
    Provar att ställa en fråga.
    Kall kokt potatis är bra mat för goda bakterier men kall mixad potatissoppa hinner den också ner tarmen på samma sätt eller ska det vara ”hela” potatisbitar?☺️

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.